hosted shop - girl happy with shopping bags> Optimeret til mobiltelefoner og tablets
> Mange unikke og køreklare design skabeloner
> Gratis kundeservice og support
> Gratis domæneregistrering
> Søgemaskineoptimering bliver en leg

Dine varer sælger næsten sig selv…

En Online Shop er efterhånden blevet allemandseje blandt virksomheder, iværksættere og andre som producerer eller videresælger diverse produkter. Det er desuden kun meget få detail butikker, som ikke har suppleret deres fysiske salgskanal med en online indgang.

Årsagen til denne udvikling ligger uden tvivl i måden hvorpå visionærer i sin tid, valgte at kombinere simpelhed, dynamik og fleksibilitet fra eksisterende CMS-systemer med en lang række intelligente Shop funktioner. Om ikke andet, så er dette historien bag vores Webshop løsning.

Byg en personlig Webshop på under 1 dag

Vi har fokuseret på at minimere dit tidsforbrug og dine økonomiske omkostninger, hvilket betyder at du på få timer og med en minimal økonomisk investering kan begynde at afsætte dine produkter, allerede inden dagen er omme.

Vælg et af vores unikke design templates, upload dit logo, indtast en række produkter, tilknyt en betalingsgateway og så er du i gang!

En verden af integrationer

Du skal ikke lade dig snyde af det simple og intuitive design, da der inde bagved befinder sig ubegrænsede muligheder for at tilpasse, opsætte, tilknytte og integrere alverdens funktioner og applikationer.

F.eks. er det muligt at tilknytte Hosted Shop løsningen med Microsoft Dynamics, e-conomics økonomisystem, Post Danmarks fragtintegration, Trustpilot, alle de kendte sociale medier som
Facebook og Twitter, Paypal og meget meget mere.

> SSL-krypteret administrationsside med beskyttelse af login og password

> 128bit krypteret betalingsside sikrer personlige kortoplysninger

> Mulighed for integration med en betalingsgateway

> Ubegrænset trafik

> Gratis telefon og e-mail support

Hosted Shop Priser

Hosted Shop prisliste